top of page
Фото автораРайон Інфо

Шість нових авто з обладнанням отримають сільські медики

Невдовзі Чернівецька область отримає 28 сучасних службових автомобілів та стільки ж комплектів телемедичного обладнання для закладів первинної медичної допомоги сільської місцевості, 6 з них отримає Новоселицький район.

Відповідно до Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 30.05.2019 року №123, у нашому районі новим службовим автотранспортом забезпечать амбулаторії загальної практики – сімейної медицини таких населених пунктів:

Село Зелений Гай та с. Котелеве Новоселицької ОТГ, с. Подвірне Мамалигівської ОТГ, а також с. Топорівці, с. Тарасівці, с. Костичани Новоселицького району;

Згідно з іншим Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 30.05.2019 року №124, сімейні амбулаторії цих же територій оснастять комплектами сучасного телемедичного обладнання.

Обладнання для телемедицини та автомобілі будуть придбані за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості. Про це повідомив в. о. директора Департаменту охорони здоров’я Чернівецької ОДА Юрій Лесюк.

158 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page