top of page
Фото автораРайон Інфо

У Маршинцях затримали викрадача електровелосипеда

Правоохоронці оперативно встановили особу зловмисника та місцезнаходження викраденого двоколісного транспортного засобу. За таємне викрадення чужого майна поєднаного із проникненням у сховище, вчинене в умовах воєнного стану буковинцю загрожує до 8 років позбавлення волі.



Нагадаємо: 3 грудня до поліції звернулася 68-річна жителька села Маршинці з повідомленням про крадіжку електровелосипеда.

Співробітники відділення поліції № 6 (м. Новоселиця) Чернівецького райуправління поліції провели першочергові оперативно-розшукові заходи та швидко встановили особу порушника. Ним виявився 49-річний місцевий житель. Поліцейські встановили, що чоловік проник на територію домогосподарства односельчанки та незаконно заволодів двоколісним транспортним засобом. Сума збитків завдана заявниці становить понад 10000 гривень.

Наразі за процесуального керівництва Чернівецької окружної прокуратури слідчі поліції повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває.

69 переглядів0 коментарів

Σχόλια


bottom of page