top of page
Фото автораРайон Інфо

Новоселиці знову виділили кошти на реконструкцію кінотеатру

В Чернівецькій ОДА затверджено перелік інвестиційних проектів, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів ДФРР у 2019 році.


28 січня відбулося засідання регіональної комісії з оцінки та забезпечення проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, - повідомляє сайт ОДА..

Під час засідання комісії розглянуто питання щодо формування переліку із 20 інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, які будуть реалізуються за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2019 році (перехідні проекти) на загальну суму 171,3 млн. грн, зокрема за рахунок коштів ДФРР - 145,1 млн. грн., коштів з місцевого бюджету - 26,3 млн. грн.

На Новоселиччині кошти виділять на 3 обєкти.

Зокрема, на реконструкцію існуючої нежитлової будівлі (кінотеатру) з прибудовою під спортивний комплекс по вул. Центральній, 92 в м. Новоселиця Новоселицького району Чернівецької області;

Реконструкція будинку культури з добудовою адміністративних приміщень та центру надання адміністративних послуг Мамалигівської сільської ради по вул. Головній, 79 в с.Мамалига Новоселицького району Чернівецької області;

Будівництво загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів в с.РідківціНовоселицького району Чернівецької області;

Нагадаємо, кошти на колишній кінотеатр у Новоселиці були виділені і минулого року, втім не надійшло жодної гривні, роботи з будівництва ЦНАПУ у Мамализі розпочали лише в грудні 2018 р.

462 перегляди0 коментарів

Σχόλια


bottom of page