top of page
Фото автораРайон Інфо

На посаду голови Ванчиківецької ОТГ - семеро кандидатів

Невдовзі на теренах Новоселиччині з'явиться ще одна четверта обєднана громада. До її складу увійдуть 3 села - Черленівка, Костичани і Ванчиківці. З центром в останньому. Громада невелика, не надто багата - на її території лише одне промислове підприємство: Черленівський цегельний завод. Тому її головним багатством стане земля і, звісно, люди.

Ванчиківецька сільська виборча комісія оприлюднила списки кандидатів у депутати та на посаду голови Ванчиківецької об’єднаної територіальної громади.

Отже, головою хочуть стати семеро кандидатів:

Ватаман Ігор Іванович, старший оперуповноважений Національної поліції України, с.Костичани;

Гайсан Сергій Григорович, голова СВК «Ванчиківці», с. Ванчиківці;

Сака Октав’ян Вікторович, тимчасово не працює, с.Ванчиківці, «Національний корпус»;

Ротар Олександр Георгійович, сільський голова с.Черленівка;

Лупой Володимир Сергійович, сільський голова с.Костичани;

Каптар Віктор Григорович, начальник відділу Новоселицька РДА, с.Костичани;

Глігор Октавіан Серафимович, вчитель Ванчиковецької ЗОШ.

Всі, крім одного, самовисуванці.

Депутатами хочуть стати 40 кандидатів. В раді буде 26 депутатів. Тобто конкуренція невелика. Люди різні, серед кандидатів більшість чоловіків - жінок лише 5. Аж 12 висунуто ВО "Батьківщина". Є ще висуванці "Укропу" (2), "Національного корпусу" (2) і партії Ляшка (2). Решта - самовисуванці. Займаються різними справами - багато пенсіонерів і тих, хто тимчасово не працює, представлені педагоги і представники сільрад, приватні підприємці і працівники ПП "Черленівській цегельний завод" (і директор), лікарі та сільгоспвиробники.

Шістнадцять жителів Ванчиківців, 15 - Костичан, 7 - Черленівки і двоє прописані у Мамализі. Конкуренція невелика, п'ятнадцять кандидатів можуть святкувати перемогу - конкурентів у них немає. При чому черленівські - всі. У Костичанах - шестеро. Решта поборються, найбільша конкуренція - три кандидати на місце.

Отже, вибори відбудуться 30 червня. Детальна інформація про кандидатів у газеті "Район-Інфо".

911 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page