top of page
Фото автораРайон Інфо

Бурбак і Федорук анонсували ліквідацію існуючих районів на Буковині



"Саме тоді мешканці Чернівецької області вдячно згадають нашу з Миколою Федоруком принципову позицію, завдяки якій у Чернівецькій області було вирішено утворити три госпітальних округи замість двох – як запланував спочатку Київ. Тобто, тоді Чернівці не мали би шансів бути центром майбутнього укрупненого району", - прокоментував molbuk.ua таке майбутнє Бурбак.

За словами нардепа Миколи Федорука, наразі цей процес стартував у Полтавській області. У Верховній Раді зареєстрували законопроект, який передбачає створення в області чотирьох районів замість нинішніх 25-ти.

"Позаяк у Комітеті я відповідаю саме за цей напрямок, можу доповісти, що подібні законопроекти готуються щодо Хмельницької, Волинської, Миколаївської областей. Проте першою буде Полтавська область, яку очолює Валерій Головко. Це єдиний, останній представник "Народного фронту" на посаді голови обласної державної адміністрації. Поки готується загальний законопроект про адміністративно-територіальний устрій, який передбачатиме внесення відповідних змін до Конституції України, Комітет рекомендував ухвалювати окремі закони щодо кількості районів у кожній окремій області. Тим часом буде завершено розробку закону про основи адміністративно-територіального устрою України", - повідомив народний депутат М. Федорук.

У майбутньому парламент може затвердити три райони у складі Чернівецької області: Хотинський, Чернівецький та Вижницький.

1 066 переглядів1 коментар

1 Comment


Yumi Vega
Yumi Vega
Feb 11, 2023

Very easily this site will most likely irrefutably perhaps end up being popular including numerous weblogs individuals, in order to it's persistent content pieces or possibly views. https://j9korea.com/


Like
bottom of page