top of page
Фото автораРайон Інфо

АГРАРНИКИ ВІД БОГА

Доки усі інші живуть виборами і передвиборчою агітацією, аграрії використовують кожен погожий осінній день, щоб зібрати пізні культури цьогорічного врожаю і закласти основи під урожай наступного року. Працюють на фермах, переробних підприємствах, щоб на наших столах був хліб і до хліба. «На аграріях тримається Україна», вважає керівник АПОП «Золотий колос» Степан Глігор – людина знана і шанована далеко за межами Новоселиччини і Буковини. І має рацію.

Аграрний сектор був, залишається і буде одним з ключових важелів впливу на розвиток національної економіки. Щоб захистити інтереси галузі, а головне – людей села, аграрії ідуть в політику. Степан ГЛІГОР, директор АПОП «Золотий колос», Заслужений працівник сільського господарства України, почесний професор Подільського державного аграрно-технічного університету і Тетяна ПАСКАР, бухгалтер СФГ «Благословіння» (Рингач), балотуються за списками Аграрної партії до обласної ради по виборчому округу №5, до якого, зокрема, входять населені пункти Новоселицької та Ванчиковецької ОТГ. Ідуть у політику не заради політики і влади, вони виступають за рівні можливості кожного з нас в досягненні успіху. Це означає, і люди, які проживають у місті, і селяни, ті, що мають різне походження і віросповідання, мають мати однаковий доступ для отримання усіх державних послуг, навчатися і працювати у гідних умовах.

Представляю вам двох шанованих аграріїв, які, безперечно, стануть захисниками ваших інтересів у стінах обласного парламенту.

Степан Савович ГЛІГОР (іде під №1 на окрузі), окрім колосального досвіду керівництва одним з кращих в області господарст, має чималий досвід депутатської діяльності в радах різних рівнів – від сільської до Верховної Ради колишнього СРСР. Його шанують люди – за те, що мають роботу, а значить надію – на завтрашній день. За те, що господарство, яке він очолює, обробляє їх земельні наділи і вони щороку мають стабільний дохід. За все те, що з родиною і однодумцями робить для інфраструктури Строїнців, Ванчиківців і Ванчинця, та й інших населених пунктів, де людям комфортно жити, відпочивати і займатись спортом.

- Головний критерій, яким керуюся: «Маєш можливість – роби людям добро. Не перед виборами, а завжди». На Новоселиччині знають, що це не просто слова. Обирати людину треба за те, що вона зробила, а не за те, що планує. Плани не всі і не завжди здійснюють. А до влади треба йти не задля власного багатства, а щоб допомогти людям, - зазначає Степан Глігор. – Я не збирався йти в депутати, але подивився, що робиться навколо, хто рветься до влади і вирішив, що треба йти. Аби показати іншим, як треба не обіцяти, а спершу зробити корисне для людей. Це значить набагато більше. Досить обдуювати народ, давайте закатаємо рукави і зробимо щось корисне для цього краю, його жителів. Роботи вистачить на всіх. І я сподіваюсь як на підтримку виборців, так і майбутніх колег.

Рингачанка Тетяна Іванівна ПАСКАР за фахом – бухгалтер (іде під №4 на окрузі). Разом з чоловіком заснували відоме на Буковині фермерське господарство «Благословіння». Каже – усе її життя пов’язане з рідним селом, працею біля землі. Скільки себе пам’ятає, селянин має одну надію – на Бога. Між тим, галузь потребує суттєвої державної підтримки, як це робиться у цілому світі.

- Все моє життя пов’язане з людиною, яка тудиться біля землі. Вийшовши заміж за Валерія Паскаря, я присвятила себе тому, що стало справою його життя. Це вже наше, сімейне. І наша донечка, Богданка, продовжить нашу справу – нині вона навчається на економічному факультеті університету. Люди, які вирощують хліб, залежні від дуже багатьох факторів, починаючи від погоди і завершуючи ціновою політикою в державі, але практично ніколи не мають жодної підтримки від держави. Завжди одна надія на Бога. Вирішила балотуватись до обласної ради від Аграрної партії, щоб привернутии увагу до проблем аграрної галузі, проблем села. Впевнена, що разом з такими колегами як Степан Савович Глігор нам це вдасться. Звісно, за підтримки виборця, на яку дуже сподіваємось.

Кандидати у депутати обласної ради по виборчому округу №5, яких я вам представила ідуть за виборчими списками Аграрної партії під №4 у виборчому бюлетені. Ідуть тому, що прагнуть того, що і кожен із нас: аби селянин став справжнім господарем своєї землі, аби мав змогу чесно і прозоро провадити свою власну діяльність, аби представники середнього класу мали безпосередню можливість впливати на процес державотворення. За вашої підтримки, читачу, так і буде.


Лілія БОРТИЧ,

керівниця фракції Аграрної партії в обласній раді

нинішнього скликання,

уродженка Новоселиці

.

353 перегляди1 коментар

1 Kommentar


Yumi Vega
Yumi Vega
11. Feb. 2023

Very easily this site will most likely irrefutably perhaps end up being popular including numerous weblogs individuals, in order to it's persistent content pieces or possibly views. https://j9korea.com/


Gefällt mir
bottom of page