top of page
Фото автораРайон Інфо

Українська для фізиків і ліриків: нові можливості викладання мови для вчителів

Оновлено: 18 лист. 2021 р.

Онлайн-курс “Українська для фізиків і ліриків” допоможе вчителям біології, хімії, фізики та математики закладів освіти з навчанням мовами національних меншин підвищити рівень володіння державною мовою та сприятиме розвитку ефективної комунікації. Адже успішні педагогічні практики доводять: чим краще фахово підготовлений і позитивно налаштований до здійснення навчального процесу державною мовою вчитель, тим вищими є результати учнів.

Окрім цього, учасники курсу:

- здобудуть нові знання про підвищення мовної та мовленнєвої компетентностей;

- визначать мовні потреби, цілі й ключові методи їхнього досягнення;

- покращать вміння формулювати свою думку;

- дізнаються про інтегроване навчання як засіб розвитку мовленнєвої компетентності;

- отримають сертифікат про завершення курсу.


Курс безкоштовний для слухачів і складається з трьох тематичних модулів: “Міжкультурний освітній діалог та український мовний етикет”, “Мовна компетентність: як вчитися опановувати українську мову як державну”, “Предметно-мовне інтегроване навчання як інструмент розвитку мовленнєвої компетентності”. Серед його авторів - провідні освітяни, кандидати наук, педагоги, мовознавці, експерти, практики.

Дізнатися більше про онлайн-курс “Українська для фізиків та ліриків” та зареєструватися на нього можна за покликанням: https://course.emova.language-ua.online/courses/course-v1:ukrainian+U-4+01-10-21/about

Онлайн-курс “Українська для фізиків і ліриків” розробила ГО “Український світ”, на платформі для вивчення української мови “Є-мова” за ініціативи та підтримки Проєкту Навчаємось разом. Онлайн-курс створений за фінансової підтримки Європейського Союзу та Міністерства закордонних справ Фінляндії.

25 переглядів1 коментар

1 Comment


Yumi Vega
Yumi Vega
Feb 11, 2023

Very easily this site will most likely irrefutably perhaps end up being popular including numerous weblogs individuals, in order to it's persistent content pieces or possibly views. https://j9korea.com/

Like
bottom of page