top of page
Фото автораРайон Інфо

"Brille" - магазин освітлення №1

Магазин Brille - магазин освітлювальних приладів №1 в Україні: лідер на Інтернет-ринку, що також має мережу торівельних закладів, що складається з 25 магазинів і стрімко розвивається. Магазини торгівельної мережі "Brille" пропонують вашій увазі найширший асортимент обладнання, детальніше з яким можна ознайомитись ТУТ: www.brille.ua А тепер дещо детальніше про асортимент наших товарів.

ЛЮСТРИ

Магазини "Brille" пропонують люстри різноманітних стилів - від класики до модерну, які ідеально пасують для розміщення у житлових, офісних, комерційних або будь-яких інших приміщеннях. Вони дозволять не лише прикрасити, але й підкреслити архітектурні особливості вашого помешкання, дачі, квартири. В асортименті люстри доступні кожному, для різних цілей, а також - преміум-сегменту.

ВУЛИЧНЕ ОСВІТЛЕННЯ


До вашої уваги прилади вуличного освітлення. В асортименті освітлювачі для фасадів і присадибних ділянок, ресторанів і магазинів, заміських будинків тощо. Прикрасьте свою будівлю чи ландшафтний дизайн оригінальним освітленням. Також пропонуємо освітлювачі дороги, двору, огорожі, гаражів та багато іншого.

БРА - НАСТІННІ ОСВІТЛЮВАЧІ


У цій окремій категорії компанія "Brille" зібрала для вас освітлювальні прилади, що призначені для додаткового освітлення внутрішніх приміщень та інтер'єрів. Вони покликані не лише підсвічувати робочі поверхні, а й створювати затишок, атмосферу для відпочинку та спілкування у вітальні, спальні/, дитячій кімнаті. Також прекрасно підходять для ресторанів, готелів, кінотеатрів тощо.

НАСТІЛЬНІ ЛАМПИ


Представляємо настільні лампи, які органічно впишуться в інтер'єр будь-якої квартири або офісу. Класичні конструкції, а також сучасні інноваційні прилади зі змінними, а також вбудованими освітлювальними елементами здатні створити зручне робоче місце для вас і вашої дитини, крім того, додадуть інтер'єру м'якого освітлення і

ЛАМПИ


Головний компонент це, звісно, лампа: довговічна, економна, яка не втомлює очі. В нашому асортименті величезний вибір продукції як традиційних конструкцій, так і новинок техніки, які придатні для виконання будь-яких завдань з освітлення. Моделі різної форми і стилів підходять до різних видів освітлювальних приладів.

ТРЕКОВІ СВІТИЛЬНИКИ


Трекові світильники від "Brille" - зручні і практичні вироби, що призначені для реалізації найскладніших завдань із освітлення і втілять найсміливіші дизайнерські задуми. Ідеальні для використання там, де потрібне чітке спрямування потоку світла. Трекові лампи - надійні, витончені та функціональні моделі, які формують майбутнє світлодизайну.

ТОРШЕРИ


Торшери "Brille" органічно доповнюють інтер'єр приміщень, а їх різноманітність дозволить зробити вашу кімнату зручнішою і затишнішою. Пропонуємо вам легкі витончені моделі, а також габаритні електроприлади для формування направленого світла там, де вам це потрібно. Спробуйте зробити дизайн свого приміщення оригінальним і індивідуальним.

ТОЧКОВІ ОСВІТЛЮВАЧІ


Ці прилади від "Brille" призначені для того, щоб оптимально організувати основне і додаткове освітлення. Якщо у вас є основний освітлювач, цей електроприлад допоможе освітити приміщення зі складною конфігурацією, місця, де особливо потрібне місцеве світло. Легкі, компактні, прості у монтажі найкраще підходять для приміщень з підвісними стелями.




39 переглядів1 коментар

1 Comment


Yumi Vega
Yumi Vega
Feb 03, 2023

Very helpful advice in this particular post! It’s the little changes that make the largest changes. Thanks for sharing! https://j9korea.com/


Like
bottom of page